Beşiktaş Sakatlar : Lzgtzh9fhsza1m / Alman kaleci 1 ay yok.

Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. Beşiktaş'ta cuma günü karşılaşacağı altay maçı öncesinde sakatlık . Siyah beyazlılarda sakat oyuncu sayısı 10'a çıktı.

Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Hyjxqowcjl4qm
Hyjxqowcjl4qm from www.duhuliye.com
Siyah beyazlılarda sakat oyuncu sayısı 10'a çıktı. Alman kaleci 1 ay yok. Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar .

Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun!

Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Beşiktaş'ta üst üste yaşanan sakatlıklar soru işaretlerini beraberinde getirdi. Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. Alman kaleci 1 ay yok. Beşiktaş'ta cuma günü karşılaşacağı altay maçı öncesinde sakatlık . Siyah beyazlılarda sakat oyuncu sayısı 10'a çıktı. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Beşiktaş'ta sakatlık kervanına kaleci karius da eklendi. Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi.

Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Siyah beyazlılarda sakat oyuncu sayısı 10'a çıktı. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor.

Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat! Besiktas Ta Sakatlar Can Sikiyor Tam 7 Isim Spor Haberi
Besiktas Ta Sakatlar Can Sikiyor Tam 7 Isim Spor Haberi from i4.hurimg.com
Beşiktaş'ta üst üste yaşanan sakatlıklar soru işaretlerini beraberinde getirdi. Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Beşiktaş'ta sakatlık kervanına kaleci karius da eklendi. Beşiktaş'ta cuma günü karşılaşacağı altay maçı öncesinde sakatlık . Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun!

Siyah beyazlılarda sakat oyuncu sayısı 10'a çıktı.

Beşiktaş'ta sakatlık kervanına kaleci karius da eklendi. Beşiktaş'ta üst üste yaşanan sakatlıklar soru işaretlerini beraberinde getirdi. Alman kaleci 1 ay yok. Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Beşiktaş'ta cuma günü karşılaşacağı altay maçı öncesinde sakatlık . Siyah beyazlılarda sakat oyuncu sayısı 10'a çıktı. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi.

Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Beşiktaş'ta sakatlık kervanına kaleci karius da eklendi. Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor.

Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Enr84pkxuxnnum
Enr84pkxuxnnum from img3.aksam.com.tr
Siyah beyazlılarda sakat oyuncu sayısı 10'a çıktı. Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat! Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Beşiktaş'ta cuma günü karşılaşacağı altay maçı öncesinde sakatlık . Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Alman kaleci 1 ay yok.

Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, .

Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Alman kaleci 1 ay yok. Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Beşiktaş'ta sakatlık kervanına kaleci karius da eklendi. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Siyah beyazlılarda sakat oyuncu sayısı 10'a çıktı. Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Beşiktaş'ta üst üste yaşanan sakatlıklar soru işaretlerini beraberinde getirdi. A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat!

Beşiktaş Sakatlar : Lzgtzh9fhsza1m / Alman kaleci 1 ay yok.. Beşiktaş'ta üst üste yaşanan sakatlıklar soru işaretlerini beraberinde getirdi. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Beşiktaş'ta cuma günü karşılaşacağı altay maçı öncesinde sakatlık .